Годишња скупштина Удружења

Дана 04.02.2017.године у малој сали дома културе у Чачку у 11 часова одржана је годишња скупштина Удружења ратних војних инвалида и породица погинулих бораца града Чачак, којој је присуствовало 40 чланова Удружења.

Годишњој скупштини Удружења присуствовао је Радиша Миливојевић, председник Удружења РВИ и ППБ Србије који је рекао да је изузетно задовољан радом Удружења у Чачку и резултатима које постижу, упркос тешкој материјалној ситуацији. Чланове Удружења је упознао и са активностима Удружења РВИ и ППБ Србије и сардњи са Министарством у вези побољшања статуса.

На г.скупштини Удружења, члановима су представљени и једногласно усвојени извештај о раду Удружења и финансијски извештај Удружења за 2016.годину. Такође је разматрано и донешено неколико одлука скупштине значајних за нормално функционисање Удружења у 2017.години. 

Председник Удружeња  Никола Давидовић нагласио је, Удружењу је  најважнија брига о члановима Удружења, што смо и  показали својим активностима током 2016.године, и да је већина планираних активности у 2016. години реализована, део у потпуности а део делимично и поред врло тешке материјалне ситуације, захваљујући дотацијама из буџета града Чачка, сопственим средствима и разним материјалним и техничким помоћима донатора и пријатеља, без финансијских донација. Позвао чланове на активније учешће у раду Удружења, упознао их са наредним активностима, обавестио их о проблемима у раду,

Председник Давидовић се захвалио граду Чачку на помоћи коју пружа Удружењу и члановима Удружења , а што се тиче помоћи државе,држава би РВИ и ППБ требала много више да посвети пажњу и помогне по питањима ПТСП, затим тешким РВИ помоћи у поштовању времена предвиђеног за замене протеза (уместо 5 год. продужи се на 6-7 год. због административних проблема, комисија...), стамбене проблематике.....

godisnja skupstina 04 02 2017

 

Прилог: ТВ Галаксија