Тринаест година рада Удружења - Свечана седница

Удружење РВИ и ППБ града Чачак је 07.03.2023.године обележило тринаесту годишњицу у сали Скупштине града у Чачку, одржавањем свечане седнице Удружења.

Свечаној седници присуствовали су заменик градоначелника града Чачка Владан Милић, почасни председник Удружења РВИ и ППБ Србије Радиша Миливојевић, начелник Моравичког округа Марко Парезановић, делегација СУБОС-а на челу са генералом Гораном Радосављевићем Гуријем, чланови градског већа, представници јавних предузећа, МУП-а и МО, удружења и 45 чланова Удружења.

Честитајући дан Удружења, Радиша Миливојевић је истакао да је Удружење у Чачку једно најактивнијих у Србији, и захвалио граду Чачку на подршци и помоћи члановима.

Председник скупштине СУБОС-а генерал Горан Радосављевић Гури је честитао дан Удружења и рекао да је наша мисија побољшање положаја бораца, РВИ и ППБ у Србији. Порука младим људима је да воле своју државу, да се боре за њу и да је поштују, јер друге немамо.

Желим да и нова покољења Чачана знају и памте шта сте ви и ваши дали за слободу. Држава Србија и град Чачак увек ће бити спремни да вам помогну, и врата града Чачка увек су отворена за све вас, рекао је заменик градоначелника града Чачка Владан Милић.

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg 005.jpg 006.jpg