Подела пакетића деци чланова Удружења

У сали ватрогасног дома у Чачку,дана 24.12.2016.године, Удружење РВИ и ППБ града Чачак је организовало поделу пакетића деци чланова Удружења, поводом Божића и Нове 2017.године, уз Деда Мраза, песму, игру.

Председник Удружења Никола Давидовић је рекао да овом активношћу Удружења, желимо да деци чланова Удружења која немају прилику да се друже са Божић Батом и Деда Мразом, јер је већина чланова Удружења незапослена, доделимо пакетиће и да их обрадујемо поклонима, да видимо осмехе на њиховим лицима, да не буду заборављена и ускраћена за радост и весеље за предстојеће празнике, већ да их дочекају весели, радосни и срећни. Нагласио је и да је Удружењу најважнија брига о члановима, реализујући многе активности током 2016.године.

Председник Удружења Никола Давидовић се захвалио граду Чачку на сарадњи,пажњи и помоћи коју пружа, затим донаторима и медијима на медијској подршци. Пожелео је грађанима града Чачка и Р. Србије, у име чланова Удружења, срећне Новогодишње и Божићне празнике, уз пуно здравља,среће и успеха у раду у 2017.години.

 

Подела пакетића деци чланова Удружења

 

Прилог и фотографије са Портала Озон Прес

deda_mraz.jpg deda_mraz1.jpg deda_mraz2.jpg deda_mraz3.jpg ng_ca_glas_podela_paketica_nova_godina_2017i.jpg ng_paketici_2016-2017.jpg nikola.jpg

Прилог ТВ Телемарк